Φτιάχνω λεμονάδα με κρόκο Κοζάνης



Υλικά 
4 λεμόνια 
75γρ άχνη ζάχαρη ή μέλι
2 κουταλιές φρέσκο τζίντζερ (πιπερόριζα)
1 κουταλάκι σκόνη Κρόκου  Κοζάνης 

Εκτέλεση 
Βάζετε το χυμό από τα λεμόνια , τη ζάχαρη και λίγο αλάτι (κατά βούληση) σε μια κανάτα . Περνάτε το τζίντζερ από τον τρίφτη και μετά από πρέσα σκόρδου για να βγάλει το χυμό του . Προσθέτετε μόνο το χυμό μαζί με τον Κρόκο Κοζάνης και 500ml κρύο νερό στην κανάτα . Σερβίρετε σε μικρά ποτηράκια με αλάτι στο χείλος (βρέχετε το ποτήρι και το πιέζετε σε αλάτι για να κολλήσει ) και άφθονο πάγο .


Η  συνταγή είναι από το φυλλάδιο του προϊοντος  "Κρόκος  Κοζάνης"  
ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ  ΚΡΟΚΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ 
50010 ΚΡΟΚΟΣ - ΚΟΖΑΝΗ 
ΤΗΛ. 2461063283, 2461064114
e-mail sinkroko@otenet.gr