Συνταγή : Πράσινος χυμός






Μαγείρεψε :
η βιοπαθητικός Ματίνα Χρονοπούλου με τη Μαρία Αραμπατζή


Προετοιμασία :
15-30 λεπτά
Μαγείρεμα :
0-15 λεπτά

Βασικά συστατικά
μαρούλι | μαϊντανός | ξυνόμηλο | αγγούρι


      για ένα μεγάλο ποτήρι χυμό:

7-8 φύλλα μαρούλι (φρέσκο πράσινο)
1 καρότο
1 ξυνόμηλο ή 1 κόκκινο μήλο
λίγα φύλλα μαϊντανού
1 αγγουράκι
½ κόκκινη πιπεριά
λίγο νεράκι
λίγο χυμό λεμόνι
λίγο ελαιόλαδο

Εκτέλεση Συνταγής

Κόβουμε τα λαχανικά σε μικρά κομμάτια (καρότο, μαρούλι, αγγούρι, πιπεριά). Καθαρίζουμε το μήλο από το κοτσάνι του και τη φλούδα του και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Βάζουμε τα υλικά μας στο μπλέντερ. Πρώτα το πιο ζουμερό δηλαδή το αγγούρι, το μαρούλι, το μήλα, τα καρότα τις πιπεριές και τέλος όλα τα υπόλοιπα υλικά, προσθέτουμε λίγο νερό. Χτυπάμε στο μπλέντερ και στο τέλος, ρίχνουμε προαιρετικά και λίγο ελαιόλαδο και χυμό λεμόνι.


Στην υγειά μας!