Υγιεινό παγωτό καρπούζι



Γεμίστε την κατάψυξη σας με νόστιμο παγωτό καρπούζι, χωρίς ίχνος ζάχαρης!
ΥΛΙΚΑ
- 1 φλ. κομμένο καρπούζι σε κύβους
- 1 φλ. χυμό πορτοκαλιού
- 1 φλ. Νερό
- Θήκες για παγωτό ξυλάκι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε το καρπούζι στο multi, έπειτα ανακατεύουμε με τον χυμό του πορτοκαλιού και το νερό. Χύνουμε το μίγμα μας στις θήκες για παγωτό ξυλάκι και τα τοποθετούμε στην κατάψυξη έως ότου παγώσουν!

 Πηγή:   mothersblog.gr
Από  τη  σελίδα  ΝΗΣΤΕΙΑ