Αλάτι αρωματισμένο με αγνά μυρωδικά


Υλικά
1 κούπα αλάτι χονδρό 1 κούπα δενδρολίβανο 1 κούπα φασκόμηλο 15-20 πιπέρι μαύρο σε κόκκους 1-2 σκελίδες σκόρδο Ξεχωρίζουμε τα φυλαράκια από τα κοτσανάκια τους τα πλένουμε και τα στεγνώνουμε πολύ καλά. Καθαρίζουμε τις σκελίδες από τα σκόρδα και το ψιλοκόβουμε. Βάζουμε στο μπλέντερ τα φύλα από το δενδρολίβανο, την φασκομηλιά, τους κόκκους από το πιπέρι και τα χοντροκοβουμε. 
 Εκτέλεση
 Βάζουμε το αλάτι σε ένα μπωλ και το ανακατεύουμε με τα μυρωδικά μας πολύ καλά, το μείγμα μας είναι έτοιμο για χρήση. Αποθηκεύουμε σε γυάλινο βάζο και στο ψυγείο Λίγα μυστικά ακόμα Η ποσότητα των μυρωδικών περιπου να είναι ίση, είναι θέμα γούστου πόσο θα βάλει ο καθένας μας και για το σκόρδο εγώ χρησιμοποίησα μια σκελίδα για ένα βαζάκι. Μπορείτε να βάλετε και άλλα μυρωδικά και να κάνετε μιξ, θυμάρι, ματσουρανα κλπ. Μπορείτε να το βάλετε σε όλα τα ψητά κρέατα, πουλερικά, ψαρια και σε πατάτες φούρνου! 
Από  το  Ιστολόγιο  ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ  ΚΑΙ  ΦΥΣΗ