Aν το ψωμί είναι μπαγιάτικο , μπορούμε να το κάνουμε
σαν να ήρθε φρέσκο - φρέσκο από τον φούρνο
Περνάμε όλη την επιφάνεια του με ένα παγάκι ,
Περνάμε όλη την επιφάνεια του με ένα παγάκι ,
Φρέσκο , τραγανό και μοσχοβολιστό ψωμί.
Μπορούμε βέβαια να το κόψουμε σε φέτες
και να το ψήσουμε , και να φτιάξουμε σπιτικές φρυγανιές
Μπορούμε βέβαια να το κόψουμε σε φέτες
και να το ψήσουμε , και να φτιάξουμε σπιτικές φρυγανιές
Μπορούμε ακόμη να περάσουμε
τις σπιτικές μας φρυγανιές από το μούλτι
, και να έχουμε φρεσκοτριμμένη γαλέτα για κιμάδες ή πανέ.
τις σπιτικές μας φρυγανιές από το μούλτι
, και να έχουμε φρεσκοτριμμένη γαλέτα για κιμάδες ή πανέ.
Aπό το Ιστολόγιο tips4easyliving.wordpress.com