ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ : " Έτσι γίνεται το θαύμα ! " Του Αλέξη Φωτόπουλου


Κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις 7+ επτά του ομίλου Σμυρνιωτάκη το βιβλίο «Έτσι Γίνεται το Θαύμα». Θεωρώ ότι το βιβλίο αυτό βοηθά τον άνθρωπο να εξελίξει τη συνειδητότητα του, να ξεπεράσει τα προβλήματα του και να πετάξει σ’ όλους τους τομείς της ζωής του. Αν μπείτε στον κόπο και διαβάσετε το βιβλίο αυτό, θα συνειδητοποιήσετε την Δύναμη, Έμπνευση και την Αγάπη που θα   σας προσφέρει.

To βιβλίο αυτό μας εξηγεί πως μπορούμε να πετύχουμε στη ζωή μας ότι επιθυμήσουμε, αρκεί βέβαια να στηριζόμαστε στις αρχές του Σύμπαντος, στις αρχές που έχει κτισθεί η ανθρώπινη συνειδητότητα.

Στο βιβλίο αυτό ο συγγραφέας Αλέξης Φωτόπουλος,ο οποίος αρρώστησε από θεωρούμενη ανίατη νόσο κι αφού κατάφερε να γίνει καλά μας αναλύει, αλλά και μας δίνει όλα τα πρακτικά εργαλεία να κάνουμε τη ζωή μας ένα θαύμα. Μας δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις: Γιατί αρρωσταίνει άνθρωπος; Πως βρίσκει τη Δύναμη να αυτοθεραπευθεί; Από πού πηγάζει η Δύναμη αυτή; Ποια είναι η πραγματική του φύση του; Γιατί μόνο λίγοι άνθρωποι πετυχαίνουν σ’ όλου τους τομείς της ζωής τους; Τελικά όχι μόνο μας απαντά στο ερώτημα Πως μπορούμε κι εμείς να πετύχουμε σ’ όλους τους τομείς της ζωής μας, παραμένοντας υγιής και ευτυχισμένοι, αλλά μας δίνει και τα εργαλεία που θα το πετύχουμε.

Είναι το καταλληλότερο βιβλίο για να βοηθήσει να ξεπεράσετε την οικονομική κρίση και την κρίση ταυτότητας που περνά σήμερα όλη η ανθρωπότητα και να κάνετε πραγματικότητα όλα τα όνειρα σας.

Διαβάζοντας το βιβλίο «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» θα βρείτε τους τρόπους να ξεπεράσετε κάθε δύσκολη κατάσταση (υγείας, συναισθηματική, ψυχολογική οικονομική). Θα βρείτε τον τρόπο να βελτιώσετε τις σχέσεις, θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι πανεύκολο και απλό να κάνετε τα παιδιά σας να πετύχουν σ’ όλους τους τομείς της ζωής τους.

Πως φθάνουμε στο θαύμα; Πρέπει να ξεπεράσουμε την προσωπική μας αμφιβολία, τις φωνές που μας λένε ότι δεν είμαστε αρκετά ικανοί ή ότι αυτό είναι ανέφικτο. Πως θα γίνει αυτό; Διαβάζοντας την βιωματική εμπειρία του συγγραφέα, το απόφθεγμα της σοφίας των κυριοτέρων σοφών και επιστημόνων αποκτάμε γνώσεις που εξελίσσουν την συνειδητότητα μας, εξελίσσοντας την συνειδητότητα μας αλλάζουμε το ενεργειακό μας πεδίο και αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικότερα όλες τις καταστάσεις της ζωής μας. Επίσης ακούγοντας το CD που υπάρχει στο βιβλίο, μας βοηθά να απαλλαγούμε από τους αρνητικούς προγραμματισμούς μας που υπάρχουν στο υποσυνείδητο μας και μας καταστρέφουν την ζωή μας και τους αντικαθιστά με θετικούς προγραμματισμούς, οι οποίοι μας δημιουργούν συνεχώς υγεία, ευτυχία, ευημερία.

Διαβάζοντας το βιβλίο αυτό θα συνειδητοποιήσετε ότι:

H συνείδηση μας επηρεάζει ή καλύτερα δημιουργεί, αναμορφώνει το σώμα μας και τα πάντα γύρω μας. Το πόσο θα πετύχουμε στη ζωή μας εξαρτάται από την προσοχή που δίνουμε στους στόχους μας, από την επαγρύπνηση που κάνουμε στις σκέψεις μας, έτσι ώστε ν’ αφήνουμε να περνούν μόνο οι θετικές σκέψεις, το πόσο είμαστε συνειδησιακά παρόντες (η συνείδηση μας επαγρυπνεί) σε ότι κάνουμε.
Το πόσο θα πετύχουμε στη ζωή μας εξαρτάται από την αγάπη, την εμπιστοσύνη και την αξία που δίνουμε στον εαυτό μας.
Τα πάντα βρίσκονται μέσα μας. Την ευτυχία, την αγάπη, την υγεία, την ευημερία και τον πλούτο μπορούμε να τα βρούμε μόνο μέσα μας
Μέσα στην καρδιά μας βρίσκεται η Πηγή μας, η Ζωτική αυτή Δύναμη που αποκαλούμε Θεό.
Χρειάζεται να εξελίξουμε την συνειδητότητα μας για να συνειδητοποιήσουμε την πραγματική μας φύση και την απεριόριστη Δύναμη και ενέργεια που μπορούμε ν’ αντλήσουμε από την Πηγή μας.
Γεννιόμαστε μέσα στην ύλη και αισθανόμαστε ξεκομμένοι, αν εξελιχθούμε πνευματικά και ανακαλύψουμε την Δύναμη που έχουμε μέσα μας, τότε δεν έχουμε ανάγκη από τίποτα άλλο.
Οφείλουμε στα παιδία μας να τα μάθουμε να εμπιστεύονται τον εαυτό τους, να τα μάθουμε να εμπιστεύονται την Ζωτική Δύναμη που υπάρχει μέσα τους και να τους διδάξουμε πως με την Προσευχή και τον οραματισμό θα έρχονται σ’ επαφή μαζί της, έτσι ώστε να κάνουν πραγματικότητα όλα τους τα όνειρα και να μεταμορφώσουν σε Παράδεισο τον γήινο κόσμο που ζούμε.
Ότι κάθε σκέψη, κάθε αίσθηση, κάθε συναίσθημα, κάθε πεποίθηση επηρεάζει το DNA μας, επηρεάζει τα κύτταρα μας, επηρεάζει ξεκάθαρα την υγεία μας. Το σώμα κάνει ακριβώς ότι σκεπτόμαστε. Είναι στο χέρι σας να ρέει μέσα στο σώμα σας δηλητήριο και να σας καταστρέφει ή να ρέει μέσα σας η χαρά, η αγάπη, η αρμονία, η θεϊκή έμπνευση, συναισθήματα που σας οδηγούν στην πλήρη υγεία, ευτυχία και ευημερία.


Διαβάστε την συνέχεια   εδώ