Τοποθετούμε τη λεβάντα και το μελισσόχορτο σε ένα μεγάλο πυρίμαχο
δοχείο. Ρίχνουμε από πάνω το βραστό νερό και τα αφήνουμε για 15 λεπτά.
Με ένα σουρωτήρι σουρώνουμε το μίγμα σε ένα άλλο δοχείο και πετάμε τα
στερεά στοιχεία που έμειναν στο σουρωτήρι.
Αφήνουμε το υγρό να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου και μετά το τοποθετούμε στο ψυγείο ώστε να παγώσει καλά.
Σερβίρουμε σε ένα ποτήρι με πάγο και γαρνίρουμε με ένα κλαδάκι φρέσκο μελισσόχορτο και λεβάντα.
Από τη σελίδα cookbox.gr
Αφήνουμε το υγρό να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου και μετά το τοποθετούμε στο ψυγείο ώστε να παγώσει καλά.
Σερβίρουμε σε ένα ποτήρι με πάγο και γαρνίρουμε με ένα κλαδάκι φρέσκο μελισσόχορτο και λεβάντα.
Από τη σελίδα cookbox.gr