Η Αντικαρκινική Συνταγή της Γερμανίδας γιατρού Johanna Budwig



Dr. Johanna Budwig
Η Φυσική Εναλλακτική Θεραπεία Κατά Του Καρκίνου…
Ή αλλιώς το πρωτόκολλο Budwig, όπως υποστήριζε η ομώνυμη Γερμανίδα Βιοχημικός Dr. Johanna Budwig εμφανίζει 80%-93% επιτυχία στην αντιμετώπιση οποιασδήποτε μορφής καρκίνου.  Για την ιστορία πρέπει να αναφερθεί, ότι η Dr. Budwig έχει προταθεί εφτά φορές και το βραβείο Νόμπελ και ότι το έργο της συνεχίζεται από το Budwig Center έπειτα από δική της συγκατάθεση, λίγο πριν το θάνατό της.


Τι περικλείει όμως το πρωτόκολλο της Dr. Budwig;
Το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στην εξισορρόπηση της λειτουργίας των κυττάρων με απλούς τρόπους που περιλαμβάνουν αποτοξίνωση, ισορροπημένη διατροφή και επιλεγμένα αντικαρκινικά βότανα και τροφές.

Όπως η Dr. Johanna Budwig εξηγούσε στα συγγράμματα της, το θεραπευτικό πλάνο της αποσκοπούσε στην βελτίωση της κυτταρικής λειτουργίας. Για εκείνη δεν είχε σημασία, που
εντοπιζόταν ο καρκίνος, διότι το ζητούμενο ήταν να παρέχονται στα κύτταρα τα απαραίτητα λιπαρά οξέα, προκειμένου να εξομαλυνθεί η λειτουργιά των κυττάρων. Εξατομικευμένη θεραπεία, ακόμα και για άλλες χρόνιες παθήσεις όπως η σκλήρυνση κατά πλάκας, μπορεί να δοθεί στους ενδιαφερομένους, αφού προγραμματιστούν μια σειρά εξετάσεων, στην έδρα του Budwig Center στην Costa Del Sol, της Ισπανίας.
Το κέντρο κατέχει 30 χρόνια εμπειρίας και 50 χρόνια μελετών της ίδιας της εμπνέυστριάς του και παραδόξως επιμένει σε μια απλή συνταγή που η ίδια η Dr. Budwig ανακάλυψε αρχικά ότι μόλις 3 μήνες μετά την εφαρμογή της σε ασθενείς με καρκίνο, αυτοί άρχιζαν να βελτιώνονται.
Όπως χρόνια ακούγεται, η δίαιτα που μας επιβάλλει ο σύγχρονος τρόπος ζωής παρουσιάζει ελλείψεις σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα ενώ εμφανίζει περίσσεια σε κορεσμένα και trans λιπαρά οξέα.
«Τα περισσότερα έλαια, εκχυλίζονται από το καλαμπόκι ή τον ηλίανθο με υπερθέρμανση ή ακόμα και με χρήση χημικών. Με αυτό τον τρόπο, δεν κατατάσσονται πλέον στα ζωντανά, αλλά στα νεκρά λίπη, των οποίων η χρήση μπορεί να προκαλέσει ακόμα και θάνατο στον τελικό αποδέκτη. Αυτά τα έλαια, εισβάλλουν στις κυτταρικές μας μεμβράνες, καταστρέφοντας το ηλεκτρικό τους φορτίο. Χωρίς την απαραίτητη φόρτιση, τα κύτταρά μας αρχίζουν να ασφυκτιούν λόγω της έλλειψης οξυγόνου». Συνεχίζοντας, η Dr. Budwig, αποδίδει στον παραπάνω λόγο και την ανάπτυξη διαβήτη τύπου ΙΙ, καθώς η ινσουλίνη σαν μεγάλο μόριο, δεν καταφέρνει να περάσει από τα τεχνητά λίπη (αντί της χοληστερόλης) που περιστοιχίζουν την κυτταρική μεμβράνη.
Η λύση λοιπόν (μεταξύ άλλων φυσικών λύσεων) που προτείνεται από το Budwig Center είναι η καθημερινή χρήση μιας συνταγής της Dr. Budwig και έχει σαν κύρια συστατικά το λινέλαιο και το τυρί με χαμηλά λιπαρά (2%) τύπου Cottage ή Quark.


Συγκεκριμένα:
•Σε ένα μπόλ, ανακατέψτε 3 κουταλιές της σούπας (3Χ15ml) λινέλαιο με 6 κουταλιές (6Χ15ml) cottage cheese και χτυπήστε με ένα ηλεκτρικό μπλέντερ χεριού (τύπου ράβδος) για χρονικό διάστημα εώς ενός λεπτου. Εάν το μείγμα είναι πολύ πηχτό και το λάδι δεν έχει εξαφανιστεί μέσα σε αυτό, μπορείτε να προσθέσετε 2-3 κουταλιές κατσικίσιο γάλα. Μην χρησιμοποιείται χυμούς για να αραιώσετε το μείγμα.
•Με ένα τρίφτη καφέ (χεριού), σπάστε 2 κουταλιές λιναρόσπορο και προσθέστε τες στο μείγμα. Ο λιναρόσπορος πρέπει να καταναλωθεί το πολύ σε 20 λεπτά από την ώρα σύνθλιψής του.
•Προσθέστε μια κουταλιά μέλι (καλύτερα να μην έχει υποστεί επεξεργασία και παστερίωση) και ανακατέψτε με το χέρι ή με το μπλέντερ χειρός.
•Για εναλλαγές γεύσης, μπορείτε να προσθέσετε βατόμουρα, λίγο χυμό λεμονιού, άρωμα βανίλιας, κανέλλα, ανάλατους ξηρούς καρπούς ή ακόμα και μια πρέζα πιπεριού καγιέν.
Η Dr. Budwig, επέμενε στον συνδυασμό της παραπάνω θεραπείας και της κατανάλωσης ενός διατροφικού σκευάσματος δικής της πατέντας, που περιέχει συνδυασμό βιταμινών, μετάλλων, αμινοξέων και άλλων ιχνοστοιχείων γνωστό ως Trican, βασιζόμενη σε πλήθος μελετών που απέδιδαν την ανάπτυξη χρόνιων παθήσεων σε διατροφικές ελλείψεις, με αποτέλεσμα την αναποτελεσματική λειτουργία του δομικού στοιχείου του οργανισμού, το κύτταρο.
Τόνιζε επίσης, πως η θεραπεία της, δεν μπορεί να είναι αποτελεσματική, όταν συνδυάζεται με άλλες παραπλήσιες μεθόδους.

Από  το  Ιστολόγιο  mothernature.gr