Φτιάχνω σπιτική μαγιονέζα

Βάλτε το μίξερ να δουλεύει και ρίξτε αργά αργά: 1 ωμό αυγό, 1 κουτάλι του φαγητού μηλόξιδο, κουταλιού του γλυκού μουστάρδα, αλάτι και τριμμένο μαύρο πιπέρι στα μέτρα της γεύσης σας.
Προσθέστε 250 ml παρθένο ελαιόλαδο και αναμίξτε. Αν η μαγιονέζα γίνει πολύ πηχτή, ρίξτε αργά αργά 2-3 κουτάλια του φαγητού ζεστό νερό.
Ρίχνοντας ψιλοκομμένα αρωματικά χόρτα (άνηθο ή μαϊντανό), βάζετε την προσωπική σας σφραγίδα.

Από  τη  σελίδα  ΦΤΙΑΧΝΩ  ΜΟΝΟΣ  ΜΟΥ
Πηγές: http://starcooked.blogspot.com/2008/12/wild-mustard-and-happy-new-year.html, The United states practical receipt book