Βιβλιοπαρουσίαση : " Όλη η αλήθεια για το γάλα" Dr Κωνσταντίνου Μουρούτη

 Γάλα ή Δηλητήριο;
Διαβάστε και δείτε παρακάτω σε βίντεο την διάλεξη του Δρ. Κων/νου Μουρούτη "Όλη η Αλήθεια για το Γάλα"
Πίνετε γάλα; Απ ότι φαίνεται σχεδόν όλος ο κόσμος πίνει. Στο κάτω-κάτω, όλοι γνωρίζουν ότι, θα πρέπει να πίνουν γάλα για είναι υγιείς, να παίρνουν ασβέστιο, έτσι δεν είναι; Χμ ! Όχι απαραίτητα…Τα γαλακτοκομικά προϊόντα είναι η τέλεια τροφή της φύσης αλλά, μόνο αν είστε μοσχάρι. Αν ακούγεται συγκλονιστικό, είναι επειδή πολύ λίγοι άνθρωποι είναι διατεθειμένοι να πουν την αλήθεια για τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Στην πραγματικότητα, επικρίνοντας το γάλα, ειδικά στην Αμερική είναι σαν να επιτίθεσαι στη μητρότητα, τη μηλόπιτα, ή το μπέιζμπολ. Με βάση την έρευνα και την ιατρική εμπειρία των, Dr. Peter Dingle, Dr Mark Hyman και Dr. Kevin Woodford, η Gabriela Segura, τα στοιχεία για τις παρενέργειες στην ανθρώπινη υγεία από την κατανάλωση γαλακτοκομικών, είναι συγκλονιστικά.
Όλη η αλήθεια για το γάλα
Όσα αφορούν την υγεία σας και ίσως δεν ακούσετε από τον γιατρό σας...
Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν πειστεί ότι πρέπει να πίνουν γάλα γιατί ειναι η "τέλεια" τροφή,προκειμένουν να είναι υγιείς.Η ανθρωπότητα έχει μετατρέψει τις αγελάδες σε ένα μοντέρνο εργοστάσιο, μία αέναη μηχανή που παράγει γάλα.
Σήμερα πίνουμε μη φυσικό γάλα, προερχόμενο από εκτρεφόμενες αγελάδες, γενετικά μεταλλαγμένες με τεχνητή γονιμοποίηση. Κάθε γουλιά γάλα περιέχει ισχυρές αυξητικές ορμόνες όπως οι IGF I και IGF II, λίπη και χοληστερίνη, άλλες 59 ενεργές ορμόνες, αλλεργιογόνα, ζιζανιοκτόνα, μικροβιοκτόνα, διοξίνη, αίμα, νεκρά λευκά αιμοσφαίρια, πάνω από 52 ισχυρά αντιβιωτικά, βακτήρια και ιούς.
Σε αυτό το βιβλίο, ο Κωνσταντίνος Μουρούτης ερευνά βαθιά για να εφοδιάσει το κοινό με σύγχρονες διεξοδικές έρευνες αυτών των θεμάτων και όχι μόνο. Επιπλέον, προωθεί έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής, παρουσιάζοντας με απλό αλλά επιστημονικό τρόπο κάποιους σημαντικούς κανόνες υγείας, οι οποίοι συμβάλλουν στην πρόληψη αλλά και τη θεραπεία σοβαρών ασθενειών.
Μπορείτε να παραγγείλετε το βιβλίο από την ιστοσελίδα του Μη κερδοσκοπικού Ινστιτούτου Νέας Ζωής WWW.INZ.GR 
Διαβάστε  περισσότερα  στο  Ιστολόγιο  Όλα Ζωή