Άδραξε τη μέρα!Μόλις μπήκε η άνοιξη -έστω κι ανεπίσημα-. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό ε; Δράση… επίσημα!
Η άνοιξη είναι η αγαπημένη μου εποχή. Συμβολίζει τη νέα αρχή κι αυτός είναι αρκετός λόγος για έναν “λάτρη της εκκίνησης”! Όλα “φτιάχτηκαν” ιδανικά αυτή την εποχή. Άνετη θερμοκρασία, στεγνά πεζοδρόμια, ανθισμένη φύση, ευέλικτο ντύσιμο, περισσότερος χρόνος, ευχάριστη διάθεση… κι ενώ οι καιρικές συνθήκες ευνοούν μέρα με τη μέρα την επιστροφή σου στο εαρινό πρόγραμμα, εσύ βουλιάζεις ακόμα στον καναπέ. Σήκω κι εκμεταλλέψου το!   

Αθλήσου

Περπάτημα, τρέξιμο, ποδήλατο ή κάποιο σπορ; Ελεύθερο το “θέμα”, αρκεί να φορέσεις τα αθλητικά σου παπούτσια. Θα τα λέμε συχνά στο κεφάλαιο ‘Αθλητισμός’ από σήμερα, ή που ξέρεις, μπορεί να τα πούμε και στο...
γήπεδο!   

Βρες ένα καινούριο hobby

Βρες κάτι καινούριο να σε εκφράζει! Τόλμα το διαφορετικό ή εκείνο που μέχρι τώρα δε βρήκες την ευκαιρία να ακολουθήσεις. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις… είναι κρίμα να μένεις στα ίδια!

Συνάντησε φίλους

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι στη ζωή σου, που όλον τον χειμώνα είδες 5, άντε 10 φορές. Ε! Αυτοί οι άνθρωποι ονομάζονται φίλοι κι αν ψάξεις λίγο στο κινητό σου θα βρεις και τα τηλέφωνά τους. Χρησιμοποίησε τα! Κανείς δε σε παρεξηγεί… εξάλλου όλοι μας έχουμε την τάση να κλεινόμαστε σπίτι τον χειμώνα… όμως αυτό, πάει τέλειωσε πια. Η καλοκαιρία θα σου δώσει την ευκαιρία να απολαύσεις περισσότερους καφέδες με τα φιλαράκια σου! 

Ταξίδεψε

Δε χρειάζεται να πας και στα Νησιά του Πάσχα, ούτε βεβαίως να περιμένεις μέχρι το Πάσχα για να κάνεις μια εκδρομή. Οργάνωσε μονοήμερα ταξιδάκια εδώ τριγύρω. Αυτή η μικρή απόδραση απ’ τα συνηθισμένα θα σε γεμίσει ενέργεια και φρέσκο αέρα! 

Ανανεώσου

Δώσε μια νέα οπτική στη καθημερινότητά σου. Ανακαίνισε τον χώρο σου, άλλαξε την εμφάνισή σου, διόρθωσε τις διατροφικές σου συνήθειες. Το πώς βλέπουμε τη ζωή μας, ξεκινάει από το πώς βλέπουμε τη καθημερινότητά μας. Ακόμα και οι μικρές αλλαγές, όπως ένα νέο χρώμα στον τοίχο του γραφείου ή ένα καινούριο κούρεμα, μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στη καλή μας ψυχολογία.

Από  το  Ιστολόγιο  Νο  Excuse