Πώς θα κάνετε το μπαλκόνι σας… μποστάνι!

Πώς θα κάνετε το μπαλκόνι σας… μποστάνι!



Την ευκαιρία να μάθουν από πρώτο χέρι πώς μπορεί να μετατραπεί ένα μικρό κομμάτι γης, ακόμη και το μπαλκόνι, σε μποστάνι ή έναν ολάνθιστο κήπο θα έχουν όσοι παρακολουθήσουν το συνέδριο – σεμινάριο «Ο κήπος μου», που θα διεξαχθεί στο τέλος Οκτωβρίου.
Για τέσσερις ημέρες, καθηγητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου, γεωπόνοι, έμπειροι επιχειρηματίες και ειδικοί από τον κλάδο των ανθοκομίας, της αρχιτεκτονικής τοπίου και της ανθοδετικής θα παρουσιάσουν προτάσεις και συμβουλές χρήσιμες τόσο για τους αρχάριους όσο και για τους πιο προχωρημένους καλλιεργητές των πόλεων.

Πώς μπορεί να δημιουργηθεί ένας λαχανόκηπος στο μπαλκόνι ή στον κήπο, πώς μπορεί γεμίσει ένας ακάλυπτος χώρος ή ένα εγκαταλελειμμένο τμήμα του πεζοδρομίου με δέντρα, ποια είναι τα κατάλληλα φυτά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, είναι ορισμένα από τα θέματα που θα καλύψει το σεμινάριο.
Ειδικό κομμάτι στο πλαίσιο του σεμιναρίου θα αποτελέσει όπως αναφέρει η real.gr, ο τομέας της βοτανολογίας, ενώ παράλληλα με τις ομιλίες και τις παρουσιάσεις θα πραγματοποιούνται εργαστήρια για επιτόπια πρακτική επίδειξη.
Ο σκοπός του συνεδρίου δεν είναι μόνο ενημερωτικός, αλλά συνδυάζει την εξειδικευμένη γνώση με μια απασχόληση, αυτή της ερασιτεχνικής καλλιέργειας, που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει μεγάλη απήχηση.
ΠΟΤΕ: 26-29 Οκτωβρίου
ΠΟΥ: Εκθεσιακό Κέντρο ΕΚΕΠ, Μεταμόρφωση – Αθήνα
INFO: www.agrorama.com