Τσίπς μήλου


Τσίπς μήλου
ΥΛΙΚΑ

1 μήλο
1 κ.γ. κανέλα σκόνη , ή άλλο μυρωδικό της αρεσκείας μας
Χρόνος Προετοιμασίας
10' και επιπλέον 2 ώρες στο φούρνο
Βαθμός Δυσκολίας
Εύκολη
Πλένουμε καλά το μήλο μας και το καθαρίζουμε.


Κόβουμε το μήλο μας σε λεπτές φετούλες με ένα μαχαίρι ή με ένα μαντολίνο.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 120 βαθμούς C.
Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί.
Τοποθετούμε τις φετούλες του μήλου στο ταψί και πασπαλίζουμε με την κανέλα ή το μυρωδικό της αρεσκείας μας.
Ψήνουμε στο φούρνο για περίπου 2 ώρες.
Κλείνουμε το φούρνο και αφήνουμε τα μήλα μας μέσα στο φούρνο ώστε να γίνουν τραγανά για 1-2 ώρες.
Αποθηκεύουμε τα τσίπς μας σε ένα μπόλ που κλείνει αεροστεγώς,

Από  τη  σελίδα  cookbox.gr