Υλικά:
4 χουρμάδες
χυμός ενός πορτοκαλιού
μισό φλυτζάνι κάσιους
1 κουταλιά κοφτή ταχίνι
1 κουταλιά μέλι
4 κουταλάκια χαρουπόσκονη
2 κουταλιές λάδι καρύδας
Παρασκευή:
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί στο μούλτι μέχρι να λειώσουν καλά και τα φυλάμε στο ψυγείο. Κρατάει μία εβδομάδα. Χρησιμοπιείται απλωμένη σε μπανάνα η σε γλυκά κρακεράκια από καρπούς.
Την συνταγή θα βρείτε στο βιβλίο “Χορτοφαγική Ωμοφαγία” της Φλώρας Παπαδοπούλου
Από το Ιστολόγιο rawveganseminars