Ασυνήθιστες χρήσεις για τα αναβράζοντα παυσίπονα


Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι ένα αναβράζον παυσίπονο, θα διώξει γρηγορότερα τον πονοκέφαλο. Δεν κάνει μόνο αυτό τελικά!

1. Στο Ψάρεμα - τα ψάρια αγαπούν τις φυσαλίδες. Δέστε  ένα δισκίο στην πετονιά σας και  πετάξτε μακριά. Τα ψάρια δεν θα είναι σε θέση να αντισταθούν στην ροή των φυσαλίδων.

2. Απαλύνει τα τσιμπήματα των εντόμων
Ρίξτε δύο δισκία σε ζεστό νερό, στη συνέχεια, βουτίξτε ένα κομμάτι βαμβάκι στο διάλυμα. Εφαρμόστε στη μολυσμένη περιοχή για 30 λεπτά για να ανακούφιστείτε από τα τσιμπήματα των εντόμων.

3. Καθαρίστε την τουαλέτα σας
Ρίξτε δύο δισκία στην τουαλέτα, περιμένετε 20 λεπτά για τνα χαλαρώσει την βρωμιά, τρίψτε και ξεπλύνετε. Η τουαλέτα σας θα φαίνεται τόσο καθαρή όσο αν είχατε χρησιμοποιήσειι συμβατικά καθαριστικά.


Εκτός από αυτές τις λύσεις, στα αναβράζοντα δισκία έχουν αποδοθεί ιατρικά οφέλη πέραν εκείνων που αναγράφονται στη συσκευασία. Εδώ είναι δύο από τα φημολογούμενα οφέλη:

1. Διαχειριστείτε την εξάρτηση από τη νικοτίνη
Πάρτε δύο αναβράζοντα δισκία τρεις φορές την ημέρα για την ανακούφιση από τα συμπτώματα στέρησης της  νικοτίνης και τον περιορμό τους πόθους.

2. Θεραπεύει λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος
Πάρτε δύο δισκία σε ένα ποτήρι νερό αμέσως μόλις παρατηρήσετε συμπτώματα. Τα αποτελέσματα είναι σχεδόν άμεσα. Λάβετε υπόψη ότι αν  η ασπιρίνη είναι το κύριο συστατικό στα δισκία σας, τα άτομα με αλλεργίες στην ασπιρίνη δεν θα πρέπει να το χρησιμοποιήσουν.

Από  το  Ιστολόγιο  tips4easyliving.wordpress.com