2 κούπες βρασμένα ρεβύθια
1 κουτ. της σούπας ταχίνι
2 κουτ. της σούπας χυμό λεμονιού
1/4 κουτ. του γλυκού κύμινο
1/4 κουτ. του γλυκού πάπρικα
1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι
1 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο (προαιρετικά)
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ:
Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μούλτι μέχρι να γίνει ένα
ομοιόμορφο μίγμα. Σερβίρουμε με αραβικές πίτες, κρακεράκια ή μπορούμε να το
χρησιμοποιήσουμε μέσα σε σάντουιτς. Αρέσει πολύ και στα παιδιά.
Η συνταγή είναι από το βιβλίο συνταγών Vegan Lunch Box της
Jennifer McCann.
H ίδια διατηρεί ένα πολύ όμορφο μπλογκ
Από το Ιστολόγιο mothernature συνταγές μαγειρικής