10 πλεονεκτήματα του χυμού αλόη βέρα



Τα οφέλη του χυμού αλόης βέρα κάνει αυτό το φυτό ένα μια ισχυρη θεραπεία απαραίτητη στο κάθε σπίτι.  Ο οργανικός χυμός αλόης βέρα μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε φυτό ή aloe μπορεί επίσης να γίνει μόνο από το πράσινο μέρος του φυτού. Το πράσινο τμήμα του φυτού ονομάζεται λάτεξ, το οποίο χρησιμοποιείται συχνά ως καθαρτικό.

Τα τελευταία χρόνια, πολλές δίαιτες για να χάσετε βάρος εχει χρησιμοποιεί σαν καθαρτικά για να χάσουν βάρος.

 10 σημαντικότερα πλεονεκτήματα του χυμού Aloe Vera:

1. Ανακουφίζει από δυσκοιλιότητα - Aloe χυμός χαλαρώνει τα κοιλιακά τοιχώματα, ανακουφίζει από τη δυσκοιλιότητα και διατηρεί τακτική κινητικότητα του εντέρου.

2. Καταπολέμηση του καρκίνου - Αντιοξειδωτικά στο χυμό αλόης βέρα ωφελεί τον οργανισμό να αποβάλλει τον καρκίνο-που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες.

3. Ο διαβήτης Υπάρχουν στοιχεία που να υποστηρίζουν ότι η χυμό αλόης μπορεί να μειώσει το σακχάρο στο αίμα.

4. Μειώνει τις ρυτίδες - ο χυμός αλόης είναι μια αποτελεσματική ενυδατική κρέμα και μπορεί να αναμιχθεί με έλαια και βιταμίνες και να εφαρμόζετε τοπικά στις ρυτίδες.

5. Λαμπερά μαλλιά - τα οφέλη Aloe vera χυμό μαλλιά με τη μείωση της απώλειας των μαλλιών που δίνει υγρασία

6. Μειώνει την ακμή - ο χυμός αλόης μπορεί να ελέγξει την ακμή και τα σπυράκια για να ηρεμήσει την φλεγμονή και να μειώσουν την δραστηριότητα των βακτηρίων στους πόρους.

7. Επουλώνει τις πληγές – Μπορεί να ενισχύσει την επούλωση των πληγών, βελτιώνοντας την κυκλοφορία, περιορίζοντας την βακτηριακή δράση και προστατεύει τα περιβάλλοντα υγιή κύτταρα.

8. Δρα ως αντι-γήρανση - επιταχύνει τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων του δέρματος και επηρεάζουν την παραγωγή κολλαγόνου, έτσι ώστε να βοηθά στη διατήρηση της νεανικής επιδερμίδας.

9. Η απώλεια βάρους - Λαμβάνοντας χυμό αλόης με μέτρο μπορεί να καθαρίσει το πεπτικό σύστημα, βοηθώντας στην πέψη και την απώλεια βάρους.

10. Η καταπολέμηση της μόλυνσης - Η αλόη μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα από την αφαίρεση των τοξινών και τον περιορισμό της μικροβιακής δραστηριότητας στο σώμα.

Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά οφέλη του χυμού Aloe Vera, aloe λατέξ αν λαμβάνονται σε χαμηλες δόσεις μπορεί να είναι ασφαλές.  Μερικές από τις παρενέργειες του χυμού αλόης βέρα, μπορεί να περιλαμβάνουν διάρροια, κράμπες στην κοιλιά, χαμηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα και διαταραχές ηλεκτρολυτών.

Προετοιμασία

Τοποθετήστε σε ένα μπλέντερ κουταλιά της aloe vera πολτό κρυσταλλική ή άλλως ασπόνδυλος πρώτων φύλλων.
Προσθέστε μια κουταλιά της σούπας μέλι ή βασιλικό πολτό.
Ενσωματώστε 1 φλιτζάνι νερό.
Ανακατέψτε.

Παρατηρήσεις

Αντί της προσθήκης ένα ποτήρι νερό, μπορείτε να προσθέσετε ένα ποτήρι χυμό πορτοκάλι , γκρέιπφρουτ, βατόμουρα ή άλλα φρούτα που είναι στην προτίμησή σας.
Αυτό το ποτο, ο χυμός  αλόης βέρα μπορεί να καταναλωθεί σε  νηστείες, να καθαρίσει και να αποτοξινώσει το σώμα με φυσικό τρόπο.

Από  το  Ιστολόγιο  bioathens.gr