Τέλειο δέρμα και τον χειμώνα!



Τέλειο δέρμα και τον χειμώνα!

O χειμώνας είναι μια απαιτητική εποχή, όπου η επιδερμίδα ταλαιπωρείται από το κρύο και από την ξηρή ατμόσφαιρα. Το δέρμα σας χρειάζεται επιπλέον περιποίηση, οπότε ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές που θα σας εξασφαλίσουν λαμπερό δέρμα, ακόμα και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες!
Απλές συμβουλές για τέλειο δέρμα και τον χειμώνα!

Βιταμίνη Ε: Είναι απαραίτητη για το δέρμα μας. Δεν πρέπει να κάνουμε σάουνα τους χειμερινούς μήνες,  προτίμησε ένα ατμόλουτρο. Λίγο πριν άπλωσε στην επιδερμίδα σου μια λεπτή στρώση από έλαιο βιταμίνης Ε για να αποκτήσει μια λεία βελούδινη όψη.
Νερό: πίνε άφθονο νερό στη διάρκεια της ημέρας για να μην αφυδατωθεί η επιδερμίδα σου.
Περιποίηση άκρων: προσοχή στα άκρα. Περιποιήσου τα άκρα σου κάνοντας ένα ποδόλουτρο με ζεστό νερό, χυμό λεμονιού και έλαιο βιταμίνης Ε. Συμπλήρωσε την περιποίηση με μια πλούσια θρεπτική κρέμα.
Πίλινγκ: προτίμησε τα ήπια πίλινγκ προσώπου και σώματος για να μην ερεθίσεις την επιδερμίδα σου.
Υγραντήρας: επανάφερε τη σωστή υγρασία στην ατμόσφαιρα του σπιτιού με έναν υγραντήρα. Θα ωφελήσει την επιδερμίδα  και το αναπνευστικό σου σύστημα.
Ενυδατική: ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσεις την υγρασία του δέρματος είναι να χρησιμοποιείς μια πιο πλούσια ενυδατική κρέμα τον χειμώνα, την οποία θα απλώνεις τρεις φορές την ημέρα.
Ωμέγα 3: τους χειμερινούς μήνες φρόντισε να τρως άφθονα λιπαρά ψάρια που περιέχουν λιπαρά ωμέγα-3 και λιναρόσπορο, τροφές που αναζωογονούν την επιδερμίδα με τον πιο φυσικό και γευστικό τρόπο.
Μπορούμε να περιποιηθούμε το σώμα μας με φυσικά καλλυντικά που θα φτιάξουμε οικονομικά και εύκολα, στο σπίτι μας

Από  το  Ιστολόγιο  Fytokomia.gr